Creps de pollastre i espinacs

Alguns de vosaltres segur que coneixeu els problemes de donar de menjar als més petits de casa. A continuació us deixarem una recepta que, a més de preparar-se ràpidament, serà una bona manera perquè els nens mengin verdura!! Ja que la barrejarem amb el Pollastre del Montseny.

Crep de pollastre i espinacs

Els ingredients que necessiteu per fer la massa de la crepe són:

Crep de pollastre recepta
Crep de pollastre del Montseny i espinacs
- Mig litre de llet
- 250 grams de farina
- 4 ous
- Sal (una cullaradeta de cafè)

I els ingredients per fer el farcit:

- 3 cullarades de Farina
- Llet
- 1 nou
- 200 grams d'espinacs congelats
- 100 grams de pit de Pollastre del Montseny
- 50 grams de formatge parmesà

Com preparar el plat?

Comença a preparar la massa per la crep posant a la batadora la llet, els ous i la sal.  A poc a poc, i mentre la batadora està en marxa, ves afegint la farina. No paris de remoure la massa fins que quedi una massa homogènia i sense cap grumoll.

Deixa reposar la massa, una mitja horeta, i mentrestant ves preparant el farcit. En primer lloc prepara una beixamel espesa amb mantega, farina i llet sencera.

Un cop feta, salteja els espinacs amb oli i all i barrejau amb la beixamel, posa una mica de sal i reserva.


Ara és l'hora del Pollastre del Montseny! Fes els pits de pollastre a la planxa, talla'ls en trossets petits i barreja'ls amb la beixamel i els espinacs. Finalment, i per donar-li un toc, afageix formatge parmesà.


Per fer les crepes recupera la massa que hem fet el principi i unta una paella amb una mica d'oli o mantega i deixa escalfar. Tira la suficient massa per tal que el fons de la paella quedi cobert i quan vegis que la massa ja no és liquida dona-li la volta i fins que quedin els dos cantons de la crep dauradets.


Finalment, farceix amb la crema i dobla la massa.
Fàcil, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada