POLLASTRE DE PAGES DEL MONTSENY

Vols descobrir l'autèntic pollastre de pagès? 

Criats en llibertat sota boscos i prats del parc natural del Montseny.

Pollastre de pagès del Montseny

Com ho aconseguim?

Donant una alimentació 100% de grà.

Deixant-los la porta oberta a l'exterior perquè surtin sempre que vulguin. Aconseguint una carn treballada, tendre i gustosa. Son dels únics que es serveixen amb potes, perque sempre estan ben netes de passejar per fora.

Utilitzant la raça francesa "Label Rouge" reconeguda internacionalment per la qualitat de la seva carn i la seva rusticitat en l'intempèrie.

Cuidant-los d'un en un, fent tot el procés manualment i arrivant directament al consumidor final. Això ens permet adaptar-nos a les necessitats de cadascú i servir un producte a mida. Amb tot això i el nostre secret aconseguim que el nostre pollastre de pagès sigui el mes bò que es pot trobar.


PRODUCTES DE QUALITAT DE PAGÈS - POLLASTRE A QUARTS
Pollastre de pagès del Montseny a quarts
Criem el pollet des del primer dia de vida i els mantenim ven calents sota l'escalfor d'una estufa, i mica en mica els anem deixant sortir a l'exterior fins que s'acostumen al canvi de temperatura.

La seva alimentació es base en la meitat de blat de moro i l'altre meitat una mescla entre blat, soja i civada amb les proporcions que toca de cadascun i juntament amb les herbes, cuques i cargols que piquen a l'exterior aconsegueixen una alimentació molt equilibrada. Quan arriben al voltant dels 100 dies de vida i a uns 2,8 quilos de pes els portem a un escorxador habilitat on ens el tallen i l'envasen al vostre gust, Com a resultat, obtenim un pollastre de pagès d'una qualitat única.

A la cuina podem dir que de principi ja entra per la vista. Es porta molt be tant a la cassola com a la brasa ja que no son pollastres molt grossos. Tenen un color groc molt maco i natural, poc greixosos, carn mes ferma i potes allargassades. Te un pes que volta els 2,5 kg i l'entreguem tallat a meitats, a octaus, amb el pit filetejat o sencer.POLLASTRE DEL MONTSENY - POLLASTRE DE PAGÈSPOLLASTRE DEL MONTSENY - POLLASTRE DE PAGÈS