El nostre pollastre de pages

Pollastre de pagès del Montseny


Ens hem canviat de lloc! aproximadament a 500 metres de on estàvem anteriorment, però amb unes instal·lacions noves i molt ben pensades perquè els pollastres estiguin el mes be possible! 

Fa dos anys que vam començar les obres i ara per fi les podem estrenar... uns pollastres preciosos! perfectes, sans, forts i gratapallers com caps d'altres! Criats de la mateixa manera, amb uns quants corrals de 40 m2 i amb sortida a l'aire lliure en un camp, on estem plantant-hi arbres perquè mantinguin la essència assilvestrada. 

 

I el resultat es increïble! Nomes cal que mireu una foto dels pollastres que hem fet aquesta setmana: 
 
Pollastre de pages comprar

Físicament perfectes, amb una carn de color, textura i sabor potenciats al màxim!

I es que estem molt contents perquè coincideix amb les festes de Nadal, una època molt important per els avicultors, de forma que moltes persones podran provar aquests exemplars! 

Així que ja o sabeu, si voleu fer la vostra comanda, podeu comunicar-vos amb mi per telèfon, watshap o per mail, o també fer-la online clicant aquí, i per saber el dia que us arribarà podeu consultar-ho aquí.


________________________________________________________________



Hem lluitat molt, des del 2012 (que encara estudiava) vaig començar a plantar els primers pals per fer els tancats. 9 anys al peu del canó dedicat en cos i anima. Començaments durs ja se sap, però a dia d'avui, per mi, el millor! 

Seguidament penjarem fotos de la granja, però abans hem de acabar de treure alguna fusta mal endreçada de les obres que desmereixerien la imatge...

tot i així, aquí teniu una foto de la entrada del vestidor! (com podeu veure, encara amb els pots de pintura, i amb una oca que treu el cap..)


Granja de pollastre ecologic

Si voleus veure mes fotos també ens trobareu al facebook. En breu publicarem imatges de tot el procés de construcció de la granja. 
Gràcies i fins la propera!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada