Crema de pastanaga amb rossinyols, pollastre ecologic i tòfona

Ara que l'estiu és a tocar i tenim ganes de lluir tiparret us proposem una crema d'allò més saludable i fàcil de fer! Esperem que us agradi!!

Crema de pastanaga amb rosinyols, pollastre ecologic i tòfona:


Els ingredients que necessitarem són:
Crema de pastanaga amb rossinyols, pollastre ecologic i tofona

1 Kg de pastanagues
20 grams de tòfona negra
Mig pollastre de pagès
2 cebes
1 porro
2 dents d'all
100 grams de mantega
Oli d'oliva verge
Sal granada

A continuació us expliquem els passos per fer aquesta deliciosa crema:

En primer lloc fem un brou amb el pollastre, el porro, l'all, les cebes i les dues pastanagues. Ho deixem coure dues hores a foc lent, un cop passat el temps colem el brou, separem la carn dels ossos i el reservem.
A continuació treballarem amb la carn del pollastre que ja hem separat dels ossos, la tallem en daus i ho guardem.

Tot seguit farem servir una part del brou per fer la crema. Per portar a terme aquest procés hem de palar les pastanagues i fer-les coure durant uns 20 minuts. Quan hagi passast el temps indicat passem el resultat pel túrmix (també es pot fer amb la thermomix, si en tenim) força estona per tal d'obtenir una crema sedosa i brillant. A continuació hi afegim oli, com si es tractes d'una maionesa.

Amb l'altra part del brou de pollastre que ens ha sobrat al principi hi hem de diluïr una part de la crema i amb la mantega (ho fem arribar als 65º i emulsionem fins a aconseguir una escuma brillant).

Ja per acabar, tallem la tòfona a llesques i saltem els rossinyols en una paella calenta amb sal i oli.


Normalment en aquesta recepta de crema es presenta amb el pollastre, l'escuma i les llesques de tòfona per un cantó i la crema per un altre dins d'una sopera. Però en això us deixem que sigueu creatius i presenteu aquest exquisit plat com més us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada