Pollastre farcit, la joia de la corona

Un plat gairebé específic de les festes festes de Nadal


Aquí teniu una foto del pollastre farcit que us preparem! Totalment desossat, inclòs les cuixes. Per presentar-lo sencer, sense embolicar ni cosir.

Es pot farcir d'allò que més us agradi! Botifarra, pernil dolç, formatge, prunes, poma, albergínia, ceba confitada... Si voleu podeu veure aquesta recepta de pollastre farcit que vam publicar anteriorment.


pollastre farcit - pollastre desossat desosatVal la pena dedicar un escrit a aquesta forma de preparar el pollastre, perquè es un plat que es sol presentar amb molt d'orgull a la taula, si ha quedat be esclar :)  Si no es així sempre surten uns riures sans a la taula. 


El desossem de tal manera que no s'ha d'utilitzar fil per tancar-lo un cop farcit, amb un escuradents n'hi ha prou. Habitualment el solem preparar de forma que quedin a la vista les potes i el cap, però com que per gustos colors, també el preparem de forma menys ostentosa. Al gust de qui el demana.

A part de l'avantatge estètica, també cal dir que ens estalviem treure els fils en aquell moment en que tens gana i no pots menjar-te'l perquè hi ha un entramat a sobre. Un moment de tensió.

Esperem que per aquestes festes el pollastre farcit que hi hagi a la vostra taula faci almenys tant de goig com l'amor en preparar-lo que hi heu dedicat!


Bon Nadal i bones festes a tothom!

Pere Molins


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada