Maltractaments a granges de pollastre

Malauradament hi ha persones que no tracten als animals tal i com es mereixen. El diari "El Periódico" va publicar una notícia al seu diari online on ensenya un vídeo d'una granja d'Estats Units on tracten els pollastres que crien de manera cruel (per no dir alguna cosa pitjor).

Des de Pollastre del Montseny condemnem aquestes imatges. Creiem que per molt que un animal estigui destinat a morir per tal d'alimentar als humans no han de patir maltractes, fent que la seva curta vida sigui un turment, amb malformacions i ferides greus, i gràcies a la normativa de benestar animal en pollastres cada dia hi han menys abusos com aquest.

Avisem que si decidiu veure el vídeo us prepareu per veure unes imatges impactants i gens agradables, que fan posar els pèls de punta i, parlant malament, de "mala llet".



Per sort cada vegada hi ha més gent conscienciada en aquest aspecte i no es toleren aquests actes.

A Pollastre del Montseny intentem i podem afirmar que els nostres pollastres viuen com reis, en total llibertat amb les seves "casetes", ben alimentats, mimats i molt ben cuidats. I des d'aquí us animem a visitar la nostra granja, on podreu comprovar com de ben cuidats tenim els nostres petits animalons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada