Pollastre amb bolets

Avui us deixem una recepta de pollastre amb bolets que hem fet després que uns amics ens ensenyessin una foto d'un dinar amb el nostre pollastre, van passar per la Fira Internacional del formatge que es va fer a Seva i es van endur mig pollastre de pages per menjar-se'l el diumenge :)

La forma de preparació d'aquesta recepta és molt semblant a la que ja varem publicar fa un temps de Pollastre amb prunes i pinyons, queda boníssima i la fan servir a moltes cases els dies de Nadal.
Anem a per la nova recepta de pollastre amb bolets!

Pollastre amb bolets 

Ingredients:

- 1 pollastre de pagès del Montseny
Pollastre amb bolets
Pollastre amb bolets
- 500 gr de moixernons. Pot ser qualsevol altre bolet o barreja, també queda molt be amb camagrocs (rossinyols de pi). 
- 100 gr d'ametlla torrada
- Pa fregit
- 2 cullerades de vi ranci
- 1 ceba grossa
- 1 tomaquet madur
- unes fulles de llorer


Preparació:

1. Talleu el pollastre de pages a octaus, salpebreu-lo i enrossiu-lo banda i banda en una cassola a foc no gaire fort, de manera que es faci per dins i quedi la pell cruixent (per el meu gust una mica de pebre dona bon gust als plats).

2. Quan el pollastre estigui ben daurat, retireu-lo del foc i reserveu-lo, així podrem fer un bon sofregit aprofitant el greix del pollastre.

3. Talleu ben petita la ceba i cap a la cassola, quan quedi mig transparent poseu-hi el tomàquet trinxat o tallat molt petit i el llorer i deixeu-ho fins que quedi llesta la salsa.

4. Afegiu-hi el pollastre i amaniu-lo amb el vi ranci i el pa fregit mentre el desfeu amb els dits. Cobriu-ho just amb aigua i deixeu-ho coure a foc lent. Val mes anar una mica just d'aigua i anar-ne afegint mica en mica, així no ens passem :)

5. Quan el pollastre estigui gairebé tou, afegiu-hi la picada d'ametlles, els bolets, ajusteu-ho de sal i pebre i deixeu que es cogui tot junt. fins que quedi al vostre gust.


Perquè aquesta recepta quedi extremadament bona, hauria de ser un pollastre de pagès del Montseny :)  I podeu trobar-lo online, us ho portem a domicili, o apropar-vos a una de les botigues que els hi portem cada setmana.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada